Георги Стоянов е на 36г. от Шумен и сключва он-лайн застраховка гражданска отговорност през сайта zastrahovamse.com през Септември 2008. Само месец след това той се присъединява към партньорската програма "Избрани" и получава своя собствен сайт за онлайн застраховане.

"Това което направих беше да изпратя е-мейл на всички мои приятели и познати. Така в рамките на два месеца чрез моят сайт 9 колеги от работата, 7 близки и роднини, 12 приятел и познати сключиха застраховка гражданска отговорност, а 8 от тях и застраховка автокаско."

Това което ме радва е че имах възможност и да подаря отстъпка на близките ми от стандартните застрахователни премии. Междувременно шефът ми направи чрез моя сайт застраховка "Задължителна трудова злополука" за всички служители на фирмата.

От zastrahovamse.com разбрах че мога да избера къде да направя застраховка на апартамента ми който закупих с ипотечен кредит. Естествено направих си застраховка чрез моя сайт - също и на още 3-ма мои познати.

Единственото което направих беше да изпратя съобщения по Skype и писма по интъернет на всикчки мои познати и приятели!

В крайна сметка в края на 2008г. Получих добра комисионна от около 1000лв. Което беше доста добър подарък за празниците за мен и моето семейство.

Ако имате въпроси относно програмата - свържете се с мен на 0887 398 224

Иванка Петрова на 45 г. от Стара Загора загубва работата си през Октомври 2008г. Приема предложението на zastrahovaise.com месец по късно и през Ноември получава своя собствен сайт за застраховки.

"След като ме съкратиха още в началото на кризата - пробвах да кандидатствам на няколко места, но от 25 изпратени CV-та не получих нито едно предложение. Включих се в програмата на zastrahovaise.com по случайност, след като съпругът ми си поднови застраховката Гражданска отговорност чрез тях. В началото мислех че парите които ще получавам ще са малко и ще трябва да търся и нещо допълнително, но след като 2 месеца поред получих по над 500лв. Реших че мога да се занимавам и по сериозно с това.

Това което направих беше да пусна обяви в специализираните сайтове и вестници, да спомена на няколко познати и във интернет форумите в които съм регистрирана.

Това което ми харесва е че нямам определено работно време, аз сам съм си началник и определям кога и по колко да работя. Дори и да започна нова работа мога да си запазя доходите получавани от програмата на zastrahovaise.com

Ако имате въпроси относно програмата - свържете се с мен на 0887 398 224